Selecteer een pagina

Blog

Over werkplezier (terug)vinden, solliciteren en de juiste mindset om je daarbij te helpen

Tips en inspiratie voor jouw eigen wending in je carrière

Denk je na over een volgende stap in je carrière en weet je nog niet hoe die stap eruit moet zien? Wil je ontdekken waar je voldoening uit haalt en energie van krijgt?

Of weet je al wat je zoekt en wil je tips om een gave baan te vinden én er succesvol op te solliciteren?

Dan zijn mijn blogs het perfecte leesvoer voor je! Ik geef praktische tips over je LinkedIn profiel, wat een goed moment is om te solliciteren en nog veel meer.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, podcastafleveringen en ander nieuws? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor mijn nieuwsbrief!

blauwe jurk wending park natuur y-splitsing

Blogs over coaching en je mindset

Hoe werkt een intakegesprek met een coach?

Tijdens een intakegesprek met een coach bepaal je jouw coachdoel en de onderliggende waarde, oftewel waarom dat doel belangrijk is voor je. Lees hier hoe een intakegesprek met mij verloopt en wat het je oplevert!

Zo krijg je blijvend resultaat van een coachtraject

Zo krijg je blijvend resultaat van een coachtraject Het zal je niet verbazen, maar ik ben echt fan van coachen en gecoacht worden! Met een coach kun je een bepaald aspect in je werk of leven vaak in een paar sessies al flink verbeteren, terwijl je de inzichten en...

De harde waarheid over zelfvertrouwen

"Ik wil meer zelfvertrouwen krijgen" Meer zelfvertrouwen krijgen. Regelmatig noemt een coachee dat in ons intakegesprek als onderdeel van zijn of haar coachdoel. Ik snap het, want meer zelfvertrouwen willen we allemaal wel. Maar: zelfvertrouwen is geen doel op zich,...

Blogs over werkplezier en solliciteren

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang inspiratie, updates, tips en mijn nieuwste podcastafleveringen in je mailbox!