Blog

Over werkplezier (terug)vinden, solliciteren en de juiste mindset om je daarbij te helpen

Tips en inspiratie voor jouw eigen wending in je carrière

Denk je na over een volgende stap in je carrière en weet je nog niet hoe die stap eruit moet zien? Wil je ontdekken waar je voldoening uit haalt en energie van krijgt?

Of weet je al wat je zoekt en wil je tips om een gave baan te vinden én er succesvol op te solliciteren?

Dan zijn mijn blogs het perfecte leesvoer voor je! Ik geef praktische tips over je LinkedIn profiel, wat een goed moment is om te solliciteren en nog veel meer.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, podcastafleveringen en ander nieuws? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor mijn nieuwsbrief!

blauwe jurk wending park natuur y-splitsing

Blogs over coaching en je mindset

Ik HAAT mijn baan, wat nu?

‘Ik haat mijn baan’ klinkt wat heftig, maar ‘ik houd van mijn baan’ voelt pas écht als een ver van je bed show. Hoe kun je je baan leuker maken en wanneer besluit je dat het tijd is voor iets anders? Ik deel mijn visie en tips met je!

Heb ik een loopbaancoach nodig?

Waar kan een loopbaancoach je mee helpen? Wat doe je zoals tijdens een sessie? Wat levert het je op? In dit artikel ga ik in op deze vragen om je te helpen beslissen of loopbaancoaching iets voor jou is.

Blogs over werkplezier en solliciteren

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang inspiratie, updates, tips en mijn nieuwste podcastafleveringen in je mailbox!