Selecteer een pagina

Over Wendy van Wijngaarden

Jij verdient elke dag plezier in je werk en in je leven

en het is mijn missie om je daarmee te helpen!

Jouw Wending begint hier!

Je brengt zo’n 80.000 uur van je leven werkend door, dan kun je het maar beter leuk hebben toch?!

Wat denk je van een baan waarin jouw unieke talent en ambitie perfect samenkomen? Met collega’s die dezelfde waarden delen als jij? Bij een werkgever die je stimuleert om elke dag het beste uit jezelf te halen? Is het tijd voor Jouw Wending?

Ik heb op maandag zin om de werkweek te beginnen, vergeet de tijd als ik aan het werk ben en loop vaak over van de inspiratie. Gun jij jezelf zulk werkplezier? Want die baan bestaat. Sterker nog, misschien heb je hem al, met wat kleine aanpassingen.

Bovendien: wanneer je energie krijgt van je baan kun je je weekend en vakantie besteden aan al die andere dingen die je graag doet. Want je hoeft niet meer bij te komen van je werk!

“Do what you love and you’ll never have a problem with Monday”

Mijn waarden

Vrijheid

Vrijheid zit voor mij in de kleine en de grote dingen. In nooit een wekker zetten en in verre reizen maken. Als coach help ik je de vrijheid te voelen om je leven te leiden zoals jij dat wilt.

Plezier

Plezier is een sterke drijfveer voor me. Plezier in het vooruitzicht maakt het makkelijker om uit mijn comfortzone te stappen. In onze samenwerking zul je merken dat plezier aanstekelijk werkt!

Welvaart

Geld maakt het leven leuker. Als je genoeg geld hebt kun je bovendien anderen ook beter helpen. Ik geloof dat leuk werk en een mooie beloning prima samengaan!

Groei

Coaching resulteert altijd in groei en ik ben ervan overtuigd dat groei bijdraagt aan ons (werk)geluk. Ik blijf ook groeien omdat dat mijn leven leuker maakt en zodat ik jou beter kan helpen.

Wat betekent werkplezier voor jou?

Heb je torenhoge ambities of wil je juist minder werkdruk? Mis je begeleiding in je functie? Snak je naar eigen verantwoordelijkheid? Wil je in een hecht team werken of zoek je gewoon collega’s waarmee het klikt?

Wat werkplezier ook voor jou betekent, het moet er wel zijn. Leuk werk geeft energie, groei en heeft een belangrijke rol in je mentale gezondheid. 

Heb jij het gevoel dat je jezelf tekort doet met deze baan? Gun je jezelf werk dat past bij je talenten, ambities en bij jou als mens? Dan wil ik je uitnodigen om uit je comfortzone te stappen en vrijblijvend contact met me op te nemen. 

Ik help je tijdens jouw eigen wending. Door je te coachen en aan te moedigen. Of je wilt focussen op je huidige baan, op een volgende stap, starten met ondernemen of een totale carrièreswitch: Jij kunt dit en ik ga je helpen!

Een coach voor mensen die niet van coaches houden’

Als carrièrestrateeg en coach laat ik je zien wat mogelijk is voor je en zet ik je aan tot actie richting meer werkplezier. Dat doe ik met een luchtige, oprechte en warme stijl. Misschien noemde daarom één van mijn klanten me een ‘coach voor mensen die niet van coaches houden’? ?

Van 2009 tot 2019 werkte ik in verschillende HR- en recruitmentbanen. Het was fantastisch om mensen te zien opleven omdat ze goed op hun plek zaten in hun baan! Ook in mijn eigen carrière heb ik ervaren hoe belangrijk werkplezier en zingeving is.

Ik heb bij NONONS de opleiding Coach Intensive gedaan. Deze opleiding is geaccrediteerd op practitioner niveau door EMCC/EQA

Het begin van Jouw Wending

Jaren leefde ik op de automatische piloot en ‘zoals het hoort’. Vaak rolde ik bij toeval in een baan. Ondertussen was mijn leven voor de buitenwereld perfect, terwijl ik van binnen niet gelukkig was. Ergens in mijn onderbuik voelde ik: dit moet anders.

Ik ging pas naar mijn gevoel luisteren toen het te laat was: Ik was overspannen en oververmoeid. Mede dankzij de begeleiding van een coach herstelde ik snel en begon ik een persoonlijke ontwikkelingsreis waar ik nu, jaren later, nog steeds mee bezig ben.

De afgelopen jaren ontdekte ik waar ik wél energie van krijg, namelijk jou begeleiden naar meer plezier in je huidige werk of bij het solliciteren naar een baan die beter bij je past. Ik zegde mijn baan op om te gaan ondernemen. Eerst als recruiter, daarna als loopbaancoach. En zo ontstond uit mijn wendingen Jouw Wending!

Jouw Wending solliciteren werkplezier nieuwe baan outplacement woonkamer

Eindelijk vertrouw ik op mijn intuïtie

Nu durf ik te vertrouwen op mijn intuïtie en leef ik mijn leven zoals ik dat wil, al is dat niet altijd ‘hoe het hoort’. Ik leef samen met mijn twee katten in Utrecht, reisde in mijn eentje drie maanden door Nieuw-Zeeland en ben trots op mijn zelfstandigheid waardoor ik de vrijheid, het plezier en de groei ervaar die ik zo belangrijk vind.

Never not learning

Als ik niet aan het werk ben vind je me vaak met een non-fictie boek (en minimaal één van mijn twee katten!) op de bank. Ik luister graag podcasts en maak mijn eigen podcast ‘Jouw Wending’. De natuur heeft een grote aantrekkingskracht op me en geeft me rust en inspiratie. Tijdens mijn soloreizen naar Nieuw-Zeeland ontstonden dan ook de meeste ideeën voor Jouw Wending!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Dit zeggen anderen over mij

Wendy is een coach voor mensen die niet van coaches houden. Dat klinkt gek, maar bij Wendy heb je het idee dat je met een vriendin praat die je laat inzien waar de knelpunten liggen en je de handvatten geeft om het de volgende keer anders te doen.

 

Al snel wist Wendy feilloos aan te wijzen waar mijn uitdaging lag. Dat deed ze overigens steeds met een warme glimlach, oprechte vragen en slimme oefeningen.

Florine van der Vlies, sociaal ondernemer en freelance schrijver

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang inspiratie, updates, tips en mijn nieuwste podcastafleveringen in je mailbox!