Selecteer een pagina

Zet vol vertrouwen de volgende stap in je carrière

Ga je voor een grootse carrière of meer ruimte voor je privéleven? Wat dacht je van allebei? Ongeacht de rol die werk speelt in je leven, jij verdient een baan die voldoening, plezier en energie geeft! In dit traject zet je vol vertrouwen je volgende carrièrestap. 

Klinkt herkenbaar?

Elke zondag die knoop in je maag

Op zondagmiddag voel je ‘m al: die knoop in je maag omdat het weekend bijna voorbij is en je dus weer aan het werk moet.

Je kunt niet kiezen

Er is zoveel mogelijk en je vindt zoveel leuk qua werk, hoe weet je nou wat de goede keuze is?

Je leeft van weekend naar weekend

Elke maandag denk je weer: ‘nog 5 dagen volhouden’. Zo zou het toch niet moeten zijn?

Je komt moe en chagrijnig uit je werk

Je komt vaak moe en chagrijnig uit je werk en bent steeds minder gezellig voor je vrienden en familie.

Je hoeft geen grootse carrière, je wilt gewoon leuk werk

Het lijkt wel alsof iedereen om je heen carrière wil maken. Je voelt die druk ook, maar je wilt vooral ‘gewoon leuk werk’.

Blijven of weggaan?

Je blijft maar twijfelen of je in deze baan wilt blijven of toch iets anders wilt zoeken.

Deze baan is het niet, maar wat dan wel?

Je weet dat deze baan het niet is voor je, hoe kom je erachter wat er dan wel bij je past?

Je wordt al moe van de gedachte aan solliciteren

Van binnen weet je al dat je ander werk wilt, maar door de gedachte aan dat verschrikkelijke solliciteren kom je niet in actie.

Voor wie is dit loopbaantraject?

Geloof je dat werk méér mag zijn dan een noodzakelijk kwaad om je leven te bekostigen? Of word je juist moe van de ratrace waarin je bent beland en weet je niet goed hoe je eruit kunt stappen?

Jij bepaalt welke rol werk speelt in je leven. Wat ik je gun is dat je voldoening van je werk krijgt, ongeacht of je baan voor jou een hoofd- of bijrol speelt. Want er is een verschil tussen je werk niet zo belangrijk vinden en zo min mogelijk aandacht aan werk besteden omdat het je zoveel energie kost.

Ben jij klaar voor jouw wending? Plan een vrijblijvend intakegesprek in! 

Een coach voor mensen die niet van coaches houden

Mijn eerste baan was geen keuze vanuit enthousiasme: ik zocht werk en hiervoor kwam ik toevallig in aanmerking. De jaren erna ging ik zonder veel na te denken door op hetzelfde pad.

Ik kreeg er geen energie van, maar had ook geen idee wat voor werk ik dan wel wilde doen.

Een (loopbaan)coach had me destijds veel onrust, stress en twijfels kunnen besparen. Die coach ben ik nu voor jou.

Ik laat je zien hoeveel er mogelijk is en help je stappen te zetten naar werk dat voldoening en energie geeft, of het nu bij dit bedrijf is of ergens anders.

Jouw Wending Wendy van Wijngaarden loopbaancoach werkplezier
REVIEWS

Hier sta je over 2 maanden

Je hebt jouw persoonlijke Loopbaanmanifest, de meetlat waarlangs je elke carrièrekeuze kunt leggen om te helpen besluiten of het bij je past.

Je weet waar je energie van krijgt in je huidige baan en kunt dit gemakkelijker opzoeken.

Je hebt handvatten om te solliciteren met meer zelfvertrouwen.

Je hebt de eerste stappen gezet richting jouw wending in je carrière, of dat nu bij je huidige werkgever is of ergens anders.

Je kent je talenten en waarden waardoor je meer carrièremogelijkheden gaat zien.

Je hebt een lijst met banen waar je blij van wordt en waarin je je talenten en vaardigheden volop kunt inzetten.

Je begrijpt je gedachten en gevoel beter en hebt de tools om vanuit regie en vertrouwen te handelen.

Je hebt rust in je hoofd doordat je hebt gekozen voor deze baan of voor een volgende stap. Je weet waar je naartoe wilt in je carrière.

Je voelt je positiever en zelfverzekerder.

Je hebt een cv en LinkedIn-profiel waarin jouw talenten en ambities optimaal tot hun recht komen.

rode jurk park bank gympen

Jij bepaalt!

Werkplezier is voor iedereen anders en kan te maken hebben met werkzaamheden, doorgroeimogelijkheden, zingeving, collega’s, waardering en veel meer. Wat werkplezier ook voor jou betekent, het moet er wél zijn. Leuk werk geeft energie, groei en heeft een belangrijke rol in je mentale gezondheid. 

Bewust stilstaan bij je loopbaan vraagt zelfreflectie, een positieve mindset en lef. Wil je onderzoeken of deze baan nog bij je past, zoek je richting voor je volgende carrièrestap of vind je je werk ronduit verschrikkelijk? 

Dan helpt dit loopbaantraject je met de eerste stappen. Waar je aan het einde van het traject staat bepaal je zelf: Misschien heb je een nieuwe baan, of heb je een ontwikkelplan gemaakt met je manager. Wie weet ben je aan het solliciteren, of heb je besloten voor nu in je huidige functie te blijven. Of misschien ga je wel starten met ondernemen?

Zo werkt het loopbaantraject

Fase 1:
Loopbaanoriëntatie
4 sessies

Wat maakt dat je ‘s morgens uit je bed springt om aan het werk te gaan? Welke talenten en vaardigheden heb je en welke wil je verder ontwikkelen? Waarvan krijg je energie en wat kost je juist energie? Aan welke randvoorwaarden moet werk voor jou voldoen?

In een aantal gesprekken en met verschillende oefeningen maken we helder wat werk voor jou leuk maakt. Daarnaast maak je ook een DISC persoonlijkheidstest. 

De uitkomst van deze fase is jouw persoonlijke loopbaanmanifest: Jouw kompas voor de carrièrekeuzes die voor je liggen.

Fase 1 van het loopbaantraject kan de volgende uitkomsten hebben:

=

Je blijft bij je huidige werkgever in je huidige functie (met wat aanpassingen).

=

Je blijft bij je huidige werkgever en ambieert een andere functie.

=

Je wilt vergelijkbaar werk doen bij een andere werkgever.

=

Je wilt ander werk doen bij een andere werkgever of je wilt gaan ondernemen.

Fase 2:
Actiestappen
1 sessie

Nu is het tijd voor actie!

Misschien wil je bekijken hoe je je talenten beter kunt inzetten in je huidige baan of wil je met je manager praten over je ambities.

Het kan ook zijn dat je een plan wilt maken om intern een andere functie te krijgen of bij je partner draagvlak wilt creëren voor een carrièreswitch. Of dat je een supersterk cv en een goede basismotivatie wilt maken zodat je kunt beginnen met solliciteren.

Afhankelijk van de uitkomst van jouw traject bepalen we de invulling van deze sessie.

Vind je het té spannend om in actie te komen, voel je je erg onzeker of hoor je steeds zo’n stemmetje in je achterhoofd dat wil dat je blijft waar je bent? Ook hiermee gaan we aan de slag met behulp van bijvoorbeeld coachingsoefeningen.

Fase 3:
Terugkijken en vooruitblikken

1 sessie

Als je hebt gewerkt aan je actiestappen spreken we elkaar weer: Hoe is het nu met je? Heb je inmiddels die interne switch gemaakt, ben je aan het solliciteren of heb je een nieuwe baan?

Heb je nog ergens last van bij het zetten van deze stappen, waardoor je blijft hangen in het onderzoeken in plaats van daadwerkelijk in actie te komen? Is er iets veranderd in je privé- of werksituatie waardoor je plan niet meer goed past?

Wat kan je helpen om door te blijven gaan richting meer werkplezier? Dit bespreken we in deze afrondende sessie van het traject.

“Wat jouw wending ook wordt, dit loopbaantraject is de eerste stap naar meer plezier in je werk!”

Zo werkt het loopbaantraject

Pakketten en prijzen

Ben je iemand die van nature in kansen en mogelijkheden denkt en gemakkelijk in actie komt?  Wil je vooral je talenten, vaardigheden en ambities scherp krijgen om  je huidige of toekomstige functie daar beter op aan te laten sluiten? Daar kan de Loopbaanoriëntatie je heel goed bij helpen. 

Wil je ook hulp bij het bepalen van je vervolgstappen en heb je behoefte aan die stok achter de deur die ervoor gaat zorgen dat je nu écht in actie komt? Dan is het Loopbaantraject de beste keuze voor je.

Plan een vrijblijvende intake, dan bespreken we samen welk pakket het beste bij je past!

 

jouw wending loopbaancoach Utrecht Wendy van Wijngaarden

*De prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

*Heeft jouw werk een ontwikkelbudget, opleidingsbudget, coachingsbudget of een vergelijkbaar budget? Goede kans dat je je loopbaantraject daarvan kunt betalen. Ik denk graag met je mee over hoe je dit kunt aankaarten bij je leidinggevende!

Dit haal je uit het traject

Je hebt de eerste stappen gezet naar meer plezier in je werk en hebt de handvatten om je wending tot een succes te maken.

Je leert jezelf veel beter kennen. Je weet waar je energie van krijgt in werk, waar je goed in bent en in wat voor werk je het beste uit jezelf kunt halen.

Je wordt je bewust van je gedrag en gedachten. Wat weerhoudt je ervan om vooruit te komen en hoe kun je daar anders mee omgaan?

Je gaat denken in mogelijkheden en leert met een positieve mindset kijken naar je carrière.

Je hebt een cv en LinkedIn-profiel waarin jouw talenten optimaal tot hun recht komen en je hebt de handvatten om nu en in de toekomst met meer vertrouwen te solliciteren.

Je hebt jouw stip op de horizon gezet, weet welke baan je (uiteindelijk) wilt bemachtigen of je ondernemersvuur is aangewakkerd. Je weet welke keuzes je dichter bij jouw doel brengen.

 

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang inspiratie, updates, tips en mijn nieuwste podcastafleveringen in je mailbox!